HVAD ER S.O.S. SANDHDEN OM SALG

Ved at benytte sig af metodikkerne bagved S.O.S. Sandheden om salg, vil du eller dine sælgere have en række effektive  metode til kontinuerligt at optimere hele jeres indsats uanset om det drejer sig om markedsføringen, selve salget eller det deciderede eftersalg.

S.O.S. Sandheden om salg er en kombination, hvor teori og praksis bliver forenet i et salgstræningssystem og som samtidig gør brug af alt lige fra en online e-learings platform til audio, video og træninger gennem kurser og salgscoaches.

Du får med andre ord her et system, der både kan tage dig eller dine sælgere fra A-Z i alle salgets faser eller optimere ligenøjagtig det område der er tiltrængt.

ONLINE KURSUS I SALG

Få adgang til Danmarks mest omfattende salgskursus SANDHEDEN OM SALG

REFERENCER

S.O.S. Sandheden om salg er et fantastisk konkret og brugbart kursus, som giver en række let forståelige værktøjer til salg, som er lige til at trække op af værktøjskassen og gå i gang med at bruge. Det har givet mig utrolig meget inspiration til, hvilke ting jeg skal overveje i forbindelse med salg og samarbejdspartnere, -- Camilla Tangdal

ANDRE AKTIVITETER

S.O.S. SANDHEDEN OM SALG er en del af virksomheden HOUSE OF VISIONS -  TRYK HER FOR MERE INFORMATION

FØLG OS HER

Få daglig inspiration, ny viden  og del dine erfaringer

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1