DINE FORDELE

S.O.S. SANDHEDEN OM SALG er en banebrydende metodik indenfor salg og indflydelse, der vægter det højt at arbejde med alle salgets faser, og er derfor bygget op omkring de 4 essentielle områder indenfor salg.

salgshjulet

 

 

 

 

 

Således, at du/i kan komme hele vejen rundt om kunsten i at sælge, eller blot dykke ned i lige netop det område i gerne vil optimere. Metoden har vist sig enormt effektiv gennem flere år, da den ikke blot levere nogle salgstricks og værktøjer, men derimod arbejder ud fra hele salget som en helhed, og som i kan integrere i jeres eget salg uanset om det omhandler projekt, kundeservice, relationssalg, telesalg, canvas e.l.

Måden på, at man kan tilgå materialet er flerartet, og optimere er et intensivt undervisningsforløb, der efterfølgende holder den enkelte op på det tillærte indhold, med det formål at det integreres, bruges og måles i den enkelte virksomhed.

Dette ud fra en kombination af de mest effektive teknikker på markedet og en stor undervisningsplatform bestående af:

  • SALGSCOACHING
  • E-LEARNING
  • KURSER
  • SALGSPARTNERSKAB

SALGSCOACHING:

En tilknyttet salgscoach, der guider og vejleder dig og/eller dine sælgere løbende. Således, at de bliver holdt op til deres mål, og hele tiden bliver udfordret og inspireret til at nå disse dels gennem afprøvet og indarbejdet teknikker samt en løbende undervisning, og inspiration af nye vinkler og teknikker.

E-LEARNING:

Danmarks mest omfattende online kursus indenfor salg, der indeholder alt lige fra et større oplag af skreven materiale til flere timers audio- og videooptagelser. Således, at du eller dine sælger kan lære alt om salg, lige nøjagtig hvornår du har lyst, og i hvilket tempo de ønsker. Ligeledes fungerer det for mange som et godt opslagsværk i kombination med de andre områder i vores undervisningsplatform.

KURSER & WORKSHOPS:

Vi afholder løbende kurser og workshop både som åbne og interne kurser. Ligeledes kan man løbende tilmelde sig vores gratis webinar som vi løbende afholder.

SALGSPARTNERSKAB:

Hvis du ikke blot søger efter træning og coaching indenfor salg, men også gerne vil have en integreret partner til din virksomhed, som du kan arbejde tæt sammen med, og som har en stor del af deres indtægt gennem den øget  omsætning der genereres, er dette også en løsning.

Kontakt os for nærmere information og løsning til lige netop din virksomhed

SALGSAKADEMI

Sammenhold alle vores ydelser i et salgsakademi!

Et salgsakademi er beregnet på at etablere en integreret uddannelses- og rekrutteringsplatform for hele virksomhedens salgsstyrke, hvor man integrerer løbende træning og personlig coaching forløb i en platform, der danner genstand for, hvorledes man tilgår og udvikler salg i den givne virksomhed.

ONLINE KURSUS I SALG

Få adgang til Danmarks mest omfattende salgskursus SANDHEDEN OM SALG

REFERENCER

S.O.S. Sandheden om salg er et fantastisk konkret og brugbart kursus, som giver en række let forståelige værktøjer til salg, som er lige til at trække op af værktøjskassen og gå i gang med at bruge. Det har givet mig utrolig meget inspiration til, hvilke ting jeg skal overveje i forbindelse med salg og samarbejdspartnere, -- Camilla Tangdal

ANDRE AKTIVITETER

S.O.S. SANDHEDEN OM SALG er en del af virksomheden HOUSE OF VISIONS -  TRYK HER FOR MERE INFORMATION

FØLG OS HER

Få daglig inspiration, ny viden  og del dine erfaringer

facebook_icon1 twitter_icon1 google_icon1 youtube_icon1